Lohjan tanssiopisto

Languages Sök
Suomeksi In English

Kokeilukerta

Uusille oppilaille oppilaan ensimmäinen osallistumiskerta opetukseen on kokeilukertana ilmainen. Oppilaan jäädessä tunnille laskutetaan oppilasmaksu normaalisti.

Käyttämättä jääneen tunnin korvaaminen

Jos oppilas ei pääse tunnille, voi hän korvata käyttämättä jääneen tunnin osallistumalla vastaavan tasoiselle saman mittaiselle tai lyhyemmälle tunnille. Oikeus korvaamiseen on voimassa kuukauden ajan saman lukukauden kuluessa. Se ei siis siirry seuraavalle lukukaudelle.

Sopivan korvaavan tunnin löytymistä ei voida taata.

Neuvoa voi kysyä omalta opettajalta, ja korvaavan tunnin opettajaan on ehdottomasti oltava yhteydessä hyvissä ajoin etukäteen esimerkiksi sähköpostilla. 

Laskutus

Lasku lähetetään ilmoittautumislomakkeessa ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen, ja se on maksettava eräpäivään mennessä. Poikkeuksellisesti erikseen pyydettäessä lasku voidaan lähettää myös postitse.

Maksun laiminlyöminen aiheuttaa oppilaspaikan menetyksen aina siihen saakka, kunnes lasku on maksettu.

Lopettaminen

Katso myös Oppilaspaikan peruminen. Lopettaminen ja oppilaspaikan peruminen on aina ilmoitettava sähköpostilla. 

Etenkin vuoden vaihteessa lopettaminen on ehdottomasti ilmoittettava, koska kevään lukukausimaksut vanhoille oppilaille postitetaan automaattisesti. Lopettamisilmoituksen laiminlyönyt joutuu maksamaan jo lähetetystä laskusta ja sen perumisesta aiheutuvat käsittelykulut.

Lukuvuosi ja lukukausi

Opetussuunnitelman mukaan opetusvuoden pituus on 35 viikkoa sisältäen lukukausien esitykset. Syyslukukauden pituus on 17 viikkoa ja kevätlukukauden 18 viikkoa.

Oppilaspaikka

Oppilaspaikka tarkoittaa osallistumisoikeutta tanssitunnille. Syksyllä aloittaneilla oppilaspaikka on voimassa koko lukuvuoden.

Ilmoittautuminen ja oppilaspaikan vastaanottaminen

Ilmoittautumisen voi sähköpostitse peruuttaa 14 vrk ennen tuntien alkamista. Oppilaspaikka katsotaan vastaanotetuksi, kun tunnit ovat alkaneet. Uusi oppilas on ottanut oppilaspaikan vastaan toisen tunnin jälkeen.

Tuntien keskeyttäminen

Jos oppilas lopettaa kesken kauden, tuntien keskeyttämisestä on ilmoitettava välittömästi sähköpostilla.

Vakuutus

Tanssikoulu ei vakuuta oppilaita tapaturman varalta. Suosittelemme, että oppilaalla on tunnille tullessaan oma voimassa oleva vapaa-ajan tapaturmavakuutus.